Επίθεση Γ. Σουφλιά στον Γ. Παπανδρέου

Γ. Αλογοσκούφης: Γενικόλογος ο κ. Παπανδρέου
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 14:19
UPD:14:26
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

A- A A+

Για γενικολογίες, ασάφειες, παλαιάς κοπής προτάσεις και αντιφάσεις κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Σουφλιάς, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Οι υποσχέσεις που έδωσε ο κ. Παπανδρέου, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν και αν πραγματοποιηθούν, θα κάνουν πολύ κακό στην οικονομία, παρατήρησε ο κ. Σουφλιάς εξερχόμενος της Ρηγίλλης, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα υπό την προεδρία του Κ. Καραμανλή.

Γ. Σουφλιάς: Τα προβλήματα της οικονομίας δεν μπορούν να λυθούν με ευχάριστα μέτρα

Γ. Σουφλιάς: Τα προβλήματα της οικονομίας δεν μπορούν να λυθούν με ευχάριστα μέτρα

Όπως είπε, οι γενικολογίες, οι ασάφειες και οι αντιφάσεις δημιουργούν σύγχυση, ενώ οι παλαιάς κοπής προτάσεις για τις αρμοδιότητες του δημοσίου -οι προτάσεις που έκανε ο Γ. Παπανδρέου για ΟΤΕ, Ολυμπιακή κτλ- θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία, ψαλιδίζοντας και τις τελευταίες ελπίδες για εξωτερικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, υπογράμμισε ο κ. Σουφλιάς και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας». «Δεν μπορούν να λυθούν με ευχάριστα μέτρα τα προβλήματα της οικονομίας, αναγκαστικά τα μέτρα θα είναι δυσάρεστα», τόνισε.

Γ. Αλογοσκούφης: Γενικόλογος ο κ. Παπανδρέου

«Ο κ. Παπανδρέου ήταν γενικόλογος. Η σκηνική του παρουσία ήταν καλή, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά από εκεί και πέρα, επί της ουσίας δεν είπε τίποτα που να θεωρείται σοβαρό», παρατήρησε από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης σχολιάζοντας την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ.

«Έδωσε υποσχέσεις ότι θα δώσει σε όλους από κάτι, αλλά το ζητούμενο στην Οικονομία αυτή τη στιγμή δεν είναι πως θα δώσουμε σε όλους από κάτι, αλλά πως θα κάνουμε ανάπτυξη. Με αυτά που είπε η ανάπτυξη θα βυθιστεί τα επόμενα χρόνια. Συγκαλυμμένα είπε ότι θα ανεβάσει τους όρους για να μπορέσει να δίνει. Δεν υπάρχει καμία συνταγή για να αυξηθούν οι φόροι χωρίς να την πληρώσει η μεσαία τάξη.

Εμείς μειώσαμε τους φόρους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλογοσκούφης μιλώντας στον Alpha 989..

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή