Ντ. Μπακογιάννη: Ωραία λόγια χωρίς σχέδιο από το Γ. Παπανδρέου

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 16:19
UPD:17:32
A- A A+

Εντονα επικριτική έναντι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε η υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ.

Μιλώντας στο ρ/σ Flash υποστήριξε πως «αυτό το οποίο παρουσίασε χτες ο κ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, οδηγεί τους σκεπτόμενους Έλληνες στο συμπέρασμα, ότι πίσω από αυτά τα ωραία λόγια, δεν υπάρχει ίχνος σχεδίου, ίχνος αίσθησης της πραγματικότητας». «Και η πραγματικότητα δεν πολεμιέται με λόγια, χρειάζονται αποφάσεις συγκεκριμένες για να προφυλάξουν το εισόδημα των πολιτών και του δώσουν την ασφάλεια που τους λείπει» πρόσθεσε.

Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε ακόμη τον κ. Παπανδρέου ότι φάσκει και αντιφάσκει στο θέμα του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη: «Μας είπε για το Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη ότι ήταν υπέρ του έργου γιατί κατάλαβε την «πατάτα» που έκανε στην Αλεξανδρούπολη, μας είπε όμως ότι δεν έχει γίνει τίποτε, αλλά κατά τα άλλα είναι μια λεόντειος συμφωνία. Ας αποφασίσει τι θέλει ο κ. Παπανδρέου».

Αναφερόμενη στο Σκοπιανό, υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με αυτήν την πολιτική: «Εγώ χαίρομαι διότι το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε στην πολιτική μας. Αλλά οφείλει να αποδεχτεί ότι ήταν δική μας πολιτική, στην οποία συμφώνησαν και όχι να εμφανίζεται και να μας λέει ότι έβαλε εκείνος τις κόκκινες γραμμές, διότι όποιος λίγο ξέρει από εξωτερική πολιτική, γελάει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή