Πέντε ΠΑΕ σε απολογία

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 16:32
A- A A+

Πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη, όσον αφορά τις αναμετρήσεις της 3η αγωνιστική.

Στο σκαμνί θα καθήσει και ο Αλέξις Ενγκαμπί του Πανθρακικού για την αγκωνία εκτός φάσης στον Σωτήρη Νίνη, που δεν είδε ο διαιτητής Καλόπουλος.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Ηρακλής. Eπί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλούμενη λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Γ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις