Αθλητικά
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 16:32

Πέντε ΠΑΕ σε απολογία

Πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη, όσον αφορά τις αναμετρήσεις της 3η αγωνιστική.

Πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη, όσον αφορά τις αναμετρήσεις της 3η αγωνιστική.

Στο σκαμνί θα καθήσει και ο Αλέξις Ενγκαμπί του Πανθρακικού για την αγκωνία εκτός φάσης στον Σωτήρη Νίνη, που δεν είδε ο διαιτητής Καλόπουλος.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ Ηρακλής. Eπί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλούμενη λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Γ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πηγή: www.goal.com/gr