F1: Επιβεβαίωση για Καναδά

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009 23:06
A- A A+

Πριν από λίγο καιρό ο Μπέρνι Έκλεστοουν είχε πει ότι το Γκραν Πρι του Καναδά θα επιστρέψει στο καλεντάρι της Formula1 το 2010, κάτι που θα γίνει τελικά, αφού επιβεβαιώθηκε από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Γκραν Πρι της Βορείου Αμερικής, Νόρμαντ Λέγκολτ ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπου εξέφρασε και την αισιοδοξία ότι ο Καναδάς θα επέστρεφε στο ημερολόγια του αθλήματος.

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τη Formula1 το Γκραν Πρι του Καναδά θα επιστρέψει το 2010 στο καλεντάρι του σπορ, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Νόρμαντ Λέγκολτ, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, με τον οποίο υπήρχαν οι οικονομικές διαφωνίες πέρυσι, και τη διοίκηση της Formula1.

«Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα λύσουμε τις διαφωνίες, αφού υπήρχε κατανόηση ότι έπρεπε να αναπτύξουμε την αγωνιστική κατάσταση της Formula1 στον Καναδά.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε και το Καναδικό Γκραν Πρι θα επιστρέψει στο αγωνιστικό ημερολόγιο της FIA για το 2010. Δεν είχα αμφιβολία ότι ο αγώνας του Καναδά θα επέστρεφε στη θέση του στο πρόγραμμα της FIA, και οι συζητήσεις με τη διαχείριση της Formula1 με έκαναν να πιστέψω ότι ο αγώνας θα επέστρεφε σύντομα.

Ο αγώνας είναι σημαντικός όχι μόνο για το σπορ, αλλά επίσης για τις ομάδες, τους κατασκευαστές και τους χορηγούς. Είμαι επίσης ικανοποιημένος για τους πολλούς οπαδούς του Καναδικού αγώνα, διότι αγαπάνε το άθλημα και εκτιμούν την πραγματική αξία του θεάματος και του ανταγωνισμού», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Λέγκολτ. Ωστόσο, το Γκραν Πρι του Καναδά έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου της ερχόμενης χρονιάς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις