F1: Αποχωρούν Μπριατόρε, Σίμοντς

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 17:19
A- A A+

Εκτός ομάδας της Renault F1 τέθηκαν οι Φλάβιο Μπριατόρε και Πατ Σίμοντς, όπως ανακοινώθηκε από τη γαλλική ομάδα σήμερα όσον αφορά την εμπλοκή τους στο ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, για το οποίο κάνει λόγο ότι δε θα αμφισβητήσει τις κατηγορίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο Πικέ, πάντως, έβαλε στο... παιχνίδι και τον Φερνάντο Αλόνσο, λέγοντας ότι ήξερε τι συνέβη.

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Renault F1 οι Φλάβιο Μπριατόρε και Πατ Σίμοντς με αφορμή τις κατηγορίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου για το ατύχημα που είχε ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο περσινό Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης. Την ανακοίνωση εξέδωσε η γαλλική ομάδα σήμερα, στην οποία ανέφερε ότι δε θα αμφισβητήσει της κατηγορίες της FIA για το εν λόγω συμβάν.

«Η ομάδα ING Renault F1 δεν θα αμφισβητήσει τους πρόσφατους ισχυρισμούς που έγιναν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σχετικά με το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης το 2008.

Επιθυμεί επίσης να δηλώσει ότι ο διευθυντής, Φλάβιο Μπριατόρε, και ο εκτελεστικός διευθυντής εφαρμοσμένης μηχανικής, Πατ Σίμοντς, αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Πριν από την ακροαματική διαδικασία μπροστά στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Παρίσι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2009, η ομάδα δε θα κάνει παραπάνω σχόλια», έλεγε στην ανακοίνωσή της η Renault.

Πικέ: Ήξερε ο Αλόνσο

Όσο για τον Πικέ, ο Βραζιλιάνος δήλωσε σε ισπανική εφημερίδα ότι ο Φερνάντο Αλόνσο ήξερε τα πάντα σχετικά με τη στρατηγική της γαλλικής ομάδας στη Σιγκαπούρη.

«Ο Φερνάντο ήξερε τα πάντα και δεν μπορούσε να το αγνοήσει. Αν είσαι στη 15η θέση, τότε δεν έχει νόημα να βγεις χωρίς καύσιμο. Δεν έχει λογική η στρατηγική αυτή», ανέφερε ο Βραζιλιάνος στην εφημερίδα Diario Sport, ενώ ο Ισπανός ισχυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δε γνωρίζει τίποτα για το συμβάν αυτό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις