Έκλεστοουν: Λυπάμαι για τον Μπριατόρε

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 20:22
A- A A+

Για τον Φλάβιο Μπριατόρε λυπάται ο Μπέρνι Έκλεστοουν, που απολύθηκε από τη Renault, λέγοντας σε δηλώσεις του ότι έχει μείνει έκπληκτος από την απόφαση της γαλλικής ομάδας και πως αιφνιδιάστηκε από το γεγονός αυτό, ενώ δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Φλάβιο Μπριατόρε και Πατ Σίμοντς απολύθηκαν σήμερα από τη Renault, με αφορμή τις κατηγορίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου για την εμπλοκή τους στο ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο περσινό Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης ότι ήταν εσκεμμένο, προκειμένου να επωφεληθεί ο Φερνάντο Αλόνσο από το αυτοκίνητο ασφαλείας της πίστας και να πάρει τη νίκη, όπως κι έγινε. Γι' αυτό το λόγο δήλωσε ότι λυπάται ο Μπέρνι Έκλεστοουν και δη για τον Μπριατόρε, που είναι καλός φίλος του.

«Λυπάμαι για τον Μπριατόρε. Προφανώς είμαι έκπληκτος με ό,τι συνέβη κι αιφνιδιάστηκα σήμερα από την απόφασή τους να φύγουν. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, δε θέλω να κάνω σχόλια για το Παγκόσμιο Συμβούλιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις