Ντ. Μπακογιάννη: Ο Ανδ. Βγενόπουλος πετάει λάσπη

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 18:39
UPD:20:13
A- A A+

Την πρόθεσή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επαναλαμβάνει η υπουργός Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση σε βάρος της από τον πρόεδρο της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο.

Στη νέα της δήλωση υποστηρίζει πως ο κ. Βγενόπουλος επιχειρεί να την εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο δεν έχει θέση.

«Ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν» προσθέτει η κ. Μπακογιάννη.

Υπεραμυνόμενη των χειρισμών του υπουργείου για τη γραμμή της Κωνσταντινούπολης, επανέλαβε πως το υπουργείο Εξωτερικών έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

«Ο κύριος Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη» καταλήγει.

Eρωτηθείς για το θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανέφερε πως το κόμμα «δεν θα εμπλακεί στην διαμάχη MIG-Ντόρας Μπακογιάννη», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «οι απαντήσεις της ΥΠΕΞ δεν ικανοποιούν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή