F1: «Θα επιστρέψει ο Πικέ»

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 23:04
A- A A+

Ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ θα επιστρέψει ξανά στη Formula1 στο μέλλον, σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει πάρει τις εμπειρίες και θα βρει το δρόμο του. Ακόμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε αναφορά και στον αγώνα της Μόντσα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Παρά τα όσα έγιναν με το σκάνδαλο του ατυχήματός του πέρυσι στη Σιγκαπούρη, ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ μπορεί να πραγματοποιήσει το... comeback στη Formula1 στο μέλλον, σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον.

«Είναι καλός οδηγός και είχε μία καλή καριέρα έως τώρα, άρα τίποτα δεν αποκλείεται. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ευκαιρίες και στο μέλλον και δεν μπορώ παρά να του ευχηθώ τα καλύτερα», είπε ο Βρετανός, που όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να έρθει στη θέση του Βραζιλιάνου η απάντησή του ήταν αρνητική. «Όχι, δεν μπορώ, γιατί δεν έχω περάσει ποτέ αυτό που περνάει. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέος, έχει ήδη εμπειρίες και θα βρει το δρόμο του».

Τέλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στον αγώνα της Μόντσα και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας. «Έτσι είμαι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Σε ό,τι κι αν κάνω είμαι ανταγωνιστικός. Υπάρχει κάτι μέσα μου που μου δίνει ώθηση. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο, μπορούμε όμως να κερδίσουμε αγώνες, pole position και να πετύχουμε και ταχύτερους γύρους. Αν τα έχεις δώσει όλα, η αίσθηση που μένει είναι σπουδαία ακόμα κι αν δεν έχεις κερδίσει»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις