ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, μόνο προπαγάνδα

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 15:07
UPD:15:40
A- A A+

Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε και τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

Αναφερόμενος στα stage, απευθύνθηκε στο ΠΑΣΟΚ και ρώτησε αν θα διώξει αυτούς τους ανθρώπους, τονίζοντας ότι «τα προγράμματα αυτά αφορούν χιλιάδες οικογένειες». Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι επί ΠΑΣΟΚ τα stage χρηματοδοτούνταν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ακολούθως παρέθεσε κοινή υπουργική απόφαση του 2002 με υπογραφή των κ.κ. Χριστοδουλάκη, Ρέππα και Στεφανή, που αφορούσε πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων στην υγεία,συνολικά 5.010 ανθρώπων. Σημείωσε δε επικαλούμενος το ΦΕΚ που παρέθεσε ότι τα ποσά που διατέθηκαν για τις χρονιές 2003 και 2004 καλύφθηκαν από τον τακτικό προϋπολογισμό.

Οσον αφορά στην άλλη παρατήρηση του ΠΑΣΟΚ ότι υπήρξαν προσλήψεις μετά την προκήρυξη των εκλογών, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι τα αιτήματα για τα stage υποβάλλονται από δήμους και νομαρχίες στους οποίους επικεφαλής δεν είναι μόνο στελέχη της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι τέτοιες προσλήψεις γίνονται όταν υπάρχουν ανάγκες και υποβάλλονται σχετικά αιτήματα.

Τέλος, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αναξιοπιστία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε στο θέμα του ΤΕΜΠΜΕ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή