Μπάτον: Κλειδί οι γρήγοροι γύροι

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 20:26
A- A A+

Το κλειδί για τη νίκη στη Σιγκαπούρη είναι να κάνει ένας οδηγός γρήγορους γύρους, σύμφωνα με τον Τζένσον Μπάτον, ο οποίος τόνισε τους παράγοντες που απαιτούν την πλήρη συγκέντρωσή του.

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο εξέφρασε την αισιοδοξία για τις επόμενες δυο μέρες και τόνισε τη διαφορά του αγώνα κατά τη διάρκεια της νύχτας αντί της ημέρας που είναι στους υπόλοιπους αγώνες.

Οι δυο Brawn ήταν ταχύτερες στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών σήμερα στη Σιγκαπούρη και λίγο πιο αργές στη δεύτερη και το κλειδί της επιτυχίας είναι οι οδηγοί να κάνουν γρήγορους γύρους, όπως είπε και ο Τζένσον Μπάτον μετά το τέλος των δοκιμών.

«Είναι ωραίο να επιστρέφουμε στη Σιγκαπούρη αυτό το Σαββατοκύριακο και όλοι πραγματικά απολαμβάνουμε την πρόκληση του νυχτερινού αγώνα και του να προσαρμοστούμε στα διαφορετικά ωράρια δουλειάς. Είχαμε ένα αρκετά γεμάτο απόγευμα αξιοποιώντας το σετάπ και τα ελαστικά.

Αυτή η τοποθεσία είναι σκληρή με τη ζέστη και την υγρασία και με τις μπαριέρες να είναι τόσο κοντά απαιτεί την πλήρη συγκέντρωσή σου. Το κλειδί είναι να πετύχεις γρήγορους γύρους και πάνω σε αυτό δουλέψαμε σήμερα. Το μονοθέσιο είναι λογικό και με λίγη δουλειά ακόμα απόψε θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό Σαββατοκύριακο», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Από τη μεριά του ο Ρούμπενς Μπαρικέλο είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ τόνισε τη διαφορά που έχει ο αγώνας τη νύχτα από αυτόν την ημέρα.

«Το μονοθέσιο είναι αρκετά καλό εδώ μετά τις πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών και είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάναμε. Πράγματι ήταν μια πολυάσχολη μέρα με την κίνηση να επηρεάζει λίγο το πρόγραμμά μας, ειδικά στη δεύτερη περίοδο.

Εστιάσαμε στο ρυθμό μας για την Κυριακή και είναι το πιο σημαντικό, καθώς χρειαζόμαστε το μονοθέσιο να είναι καλά ισορροπημένο και γρήγορο στον αγώνα. Είμαι θετικός και θα είμαστε έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο. Είναι τόσο διαφορετικά να τρέχεις νύχτα εδώ και μέχρι τώρα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις