Φέτελ: Ίδιος χαρακτήρας

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 22:25
A- A A+

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ... φόρτσαρε αυτή τη φορά στη Σιγκαπούρη και πήρε δυο καλά αποτελέσματα στις δυο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών και η συνολική εικόνα που είχε από την πίστα ήταν ότι ο χαρακτήρας της σε σχέση με πέρυσι έμεινε ίδιος, παρά το γεγονός ότι είναι πιο αργή. Ο Μαρκ Γουέμπερ αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε και πιστεύει ότι η Red Bull θα έχει γενικά έναν καλό αγώνα στην ασιατική πόλη.

Μπορεί το πρόβλημα που έχει προκύψει στον Σεμπαστιάν Φέτελ με τους κινητήρες να τον αναγκάζουν να μην πιέζει πάρα πολύ το μονοθέσιό του, όμως ο Γερμανός έδειξε σήμερα στις δυο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Σιγκαπούρης ότι παρά ταύτα δεν το βάζει κάτω και ότι θα κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Ο οδηγός της Red Bull, μετά το τέλος αυτών, διαπίστωσε ότι ο χαρακτήρας της πίστας έμεινε ο ίδιος συνολικά, αν και έχει γίνει πιο αργή σε σύγκριση με πέρυσι.

«Μπορούμε να δούμε από τους χρόνους μας ότι η πίστα είναι λίγο πιο αργή απ' ό,τι ήταν πέρσι και είναι κρίμα γιατί κάποιες από τις γρηγορότερες στροφές τώρα δεν είναι τόσο γρήγορες, όμως συνολικά ο χαρακτήρας της παρέμεινε ο ίδιος.

Είναι μία δύσκολη πίστα, δεν δέχεσαι πολλή δύναμη G εδώ όπως σε άλλες πίστες, όμως υπάρχουν πολλές αναπηδήσεις, οι οποίες δεν σου κάνουν τη ζωή εύκολη, αλλά μου αρέσει πολύ η πίστα. Συνολικά ήταν μία καλή ημέρα για εμάς και φαινόμαστε καλύτεροι εδώ απ' ό,τι στη Μόντσα», είπε ο Φέτελ.

Από τη μεριά του ο Μαρκ Γουέμπερ μίλησε για το ατύχημα που είχε στη δεύτερη περίοδο, ενώ πιστεύει ότι γενικά όλη η ομάδα θα έχει καλό αγώνα εκεί. «Πίεζα λίγο περισσότερο στη δεύτερη περίοδο, ήταν λίγο ολισθηρά εκτός γραμμής και βγήκα εκτός στην τελευταία στροφή και πάνω στο πιτ γουόλ, κάτι το οποίο ολοκλήρωσε την ημέρα μου.

Το μονοθέσιο πήγαινε καλά μέχρι τότε, ήμουν γρήγορος και τόσο εγώ όσο και ο Σεμπαστιάν είχαμε αρκετά καλές δοκιμαστικές περιόδους. Θα προτιμούσα να είχα κάνει λίγους περισσότερους γύρους, όμως στην τελική μάθαμε αρκετά και θα επανέλθουμε αύριο. Νομίζω ότι θα είναι ένας καλός αγώνας για εμάς, θα έχει ενδιαφέρον, καθώς τα ελαστικά δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς εδώ, άρα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το βράδυ. Συνολικά όμως, δεν τα πήγαμε άσχημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις