Λ. Κατσέλη: Προϊόν κακόβουλης επίθεσης η ανακοίνωση

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 13:24
UPD:19:00
A- A A+

Διέψευσε η Λούκα Κατσέλη τα όσα αναρτήθηκαν στην προσωπική της ιστοσελίδα, σχετικά με υποτιθέμενη δήλωσή της για τις συλλήψεις των τεσσάρων νέων που εμπλέκονται στην τρομοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αναρτήθηκαν τα ακόλουθα, τα οποία προκάλεσαν και την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ http://control.naftemporiki.gr/news/static/09/09/28/1720719.htm :

«Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!».

Συγκεκριμένα, η κ. Κατσέλη, απέδωσε τη συγκεκριμένη δήλωση σε «χάκερς», οι οποίοι όπως υποστήριξε, επιτέθηκαν στο ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού της γραφείου.

«Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στο σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ, που μεταξύ άλλων ανέφερε «ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής», η κ. Κατσέλη τόνισε: «Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκος «να ζητήσει τώρα συγγνώμη από την κ. Κατσέλη, ως θύμα βομβιστικής επίθεσης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή