Νέες επικρίσεις Γ. Κουμουτσάκου κατά Λ. Κατσέλη

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 15:43
UPD:15:48
A- A A+

Νέες επικρίσεις κατά της πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη σχετικά με τα όσα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της για τις πρόσφατες συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σχολιάζοντας τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα με τα φυλλάδια για τους δανειολήπτες, το ντιμπέιτ αλλά και το σημερινό ζήτημα με την ιστοσελίδα της κ. Κατσέλη, κάνει λόγο για έλλειψη σοβαρότητας από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Πριν μερικές ημέρες απέσυραν προσβλητικά για τη νοημοσύνη των πολιτών προεκλογικά φυλλάδια. Τότε η δικαιολογία - δικαιολογία έωλη που καταρρίφθηκε αμέσως- ήταν ότι τα φυλλάδια ήταν δήθεν περασμένης χρήσης. Χθες, δεν δέχθηκαν νέο τηλεοπτικό διάλογο, έχοντας όμως ξεχάσει ότι μας προκαλούσαν μπροστά στις κάμερες για "δύο και τρία ντιμπέιτ, όσα θέλουν…εδώ είμαστε". Αυτά δήλωνε ο κ. Παπακωνσταντίνου στις 14 Σεπτεμβρίου στο περιστύλιο της Βουλής».

Και αναφερόμενος στο θέμα που ανέκυψε με την ιστοσελίδα της κ. Κατσέλη πρόσθεσε: «Σήμερα αποσύρουν δηλώσεις για πολύ σοβαρά θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».

Στη συνέχεια έθεσε μια σειρά από ερωτήματα: «Εάν, όπως φαίνεται στη δεύτερη δήλωση της κ. Κατσέλη, η επίθεση των "χάκερς" έγινε χθες, πώς δικαιολογείται η καθυστερημένη κατά 15 ώρες και σχεδόν μια ώρα μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αντίδρασή της για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Να προσθέσω μάλιστα ότι σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική της παρουσία δεν είπε ούτε λέξη. Εμάς περίμενε η κα Κατσέλη για να κάνει μήνυση και καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;» «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή