F1: Βάθρο... παραμονής για Renault

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:13
A- A A+

Το βάθρο του Φερνάντο Αλόνσο στη Σιγκαπούρη έδωσε περισσότερες ελπίδες στη Renault, ώστε να παραμείνει στη Formula1, καθώς μετά το σκάνδαλο με τα όσα έγιναν πέρυσι στην ασιατική πόλη θεωρούταν από πολλούς ότι το μέλλον της γαλλικής ομάδας στο σπορ είναι αβέβαιο.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ζαν Φρανσουά Κομπέ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αφιέρωση του βάθρο από τον Αλόνσο στον Φλάβιο Μπριατόρε.

Ειδικά μετά το σκάνδαλο με τα όσα συνέβησαν πέρυσι στη Σιγκαπούρη, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν... τελειωμένη τη Renault με δεδομένο και την αγωνιστική πτώση της γαλλικής ομάδας από το 2006 κι έπειτα, όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το βάθρο του Φερνάντο Αλόνσο δίνει ώθηση στην ομάδα, ώστε να συνεχίσει στο σπορ, όπως είπε ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ζαν Φρανσουά Κομπέ.

«Για τη Renault είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει στη Formula1 γιατί όλοι κάνουν την ίδια ερώτηση, αν η Renault θα παραμείνει ή όχι. Αυτή δεν είναι ερώτηση για τα κεντρικά αλλά για την ομάδα. Στη Formula1 αν έχεις καλά αποτελέσματα, δεν έχεις πρόβλημα, αλλά αν αρχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα μπορεί να σταματήσεις. Κι εμείς βρισκόμασταν στο όριο», είπε ο Γάλλος, ενώ μίλησε και για την κίνηση του Αλόνσο να αφιερώσει το βάθρο στον Φλάβιο Μπριατόρε.

«Κερδίσαμε δύο πρωταθλήματα με τον Φλάβιο και θα διατηρήσουμε καλή σχέση μαζί του. Κάποιοι έκαναν ένα λάθος και πλήρωσαν το τίμημα, αυτό είναι όλο. Βρισκόμαστε εδώ γιατί ο Φλάβιο έφτιαξε αυτήν την ομάδα και τον Φερνάντο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν θέλουμε να υπονοήσουμε οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε, όμως, να γυρίσουμε σελίδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις