Μπάτον: Σκληρή δουλειά

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 18:18
A- A A+

Να δουλέψει σκληρά και να έχει έτοιμο το μονοθέσιό του για τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Σουζούκα θέλει ο Τζένσον Μπάτον, όπως είπε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, καθώς δε σκέφτεται πώς θα «κλειδώσει» τον τίτλο, αφού έχει την ευκαιρία να το κάνει και υπάρχουν άλλοι δυο οδηγοί που μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα αναφερόμενος στον ομόσταυλό του, Ρούμπενς Μπαρικέλο, και στον Σεμπαστιάν Φέτελ.

Στον αγώνα της Σουζούκα ο Τζένσον Μπάτον έχει την πρώτη ευκαιρία φέτος να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς χρειάζεται πέντε βαθμούς περισσότερους από τον Ρούμπενς Μπαρικέλο για να το πράξει. Όμως, ο Βρετανός δε σκοπεύει να κοιτάξει πώς θα στεφθεί πρωταθλητής, αλλά να δουλέψει σκληρά, ώστε να έχει έτοιμο το μονοθέσιο για τις κατατακτήριες και τον αγώνα, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Ο οδηγός της Brawn GP, ερωτηθείς για το ποια είναι η στρατηγική, από τη στιγμή που είπε ότι δε θα πιέσει για τη νίκη, είπε ότι «η Σουζούκα είναι μία πίστα, την οποία απολάμβανα πολύ στο παρελθόν. Είναι μία πίστα με πολύ γρήγορη ροή και πιστεύω ότι κάθε οδηγός απολαμβάνει την οδήγηση εδώ. Όμως δεν έρχομαι σε αυτό τον αγώνα σκεπτόμενος ότι θα εξασφαλίσω τον τίτλο εδώ. Υπάρχουν τόσο πολλές πιθανότητες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχουν ακόμα τρεις άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Είμαι ένας από αυτούς, και το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω όσο σκληρότερα μπορώ την Παρασκευή και το Σάββατο να έχω το μονοθέσιο έτοιμο για τις κατατακτήριες και τον αγώνα και να έχω έναν καλό αγώνα, το ίδιο όπως όλοι αυτοί οι τύποι. Δεν θα έπρεπε να σκέφτομαι τίποτα άλλο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις