Γκλοκ: Αστείες ιστορίες

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 21:34
A- A A+

Για τις πιο αστείες ιστορίες που έχει διαβάσει ποτέ στο διαδίκτυο έκανε λόγο ο Τίμο Γκλοκ στη συνέντευξη Τύπου, όσον αφορά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών περί αλλαγής γνώμης της Toyota να μη συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του, και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στο εν λόγω θέμα, ενώ μίλησε και για τις εμπειρίες που έχει στη Σουζούκα.

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει λόγος ότι η Toyota άλλαξε τη γνώμη της και δε σκοπεύει να διατηρήσει τον Τίμο Γκλοκ στο ένα από τα δυο μονοθέσιά της και, με αφορμή τα δημοσιεύματα αυτά, είπε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι πρόκειται για τις πιο αστείες ιστορίες που έχει διαβάσει ποτέ στο διαδίκτυο εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη με τους ανθρώπους της ομάδας.

«Νομίζω ότι οι ιστορίες μετά τον αγώνα την Κυριακή ήταν οι αστειότερες που έχω διαβάσει ποτέ στο διαδίκτυο. Και το να απολύεσαι το Σάββατο μετά τις κατατακτήριες είναι απλώς μ......ς και δεν είναι σωστό.

Το θέμα είναι ότι είχαμε ήδη κάποιες συζητήσεις πριν από δυο βδομάδες και είμαστε ανοιχτοί με την Toyota, η Toyota είναι ανοιχτή σε μένα. Έχουμε την πιθανότητα να κοιτάμε τριγύρω, και αυτό είναι όλο. Δεν είναι κάτι νέο, δεν υπήρξαν συζητήσεις στο σαββατοκύριακο σχετικά με οποιοδήποτε συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν και νομίζω ότι ίσως για κάποιους να ήταν λίγο βαρετά το Σάββατο και έπρεπε να βρουν μια ιστορία για την Κυριακή ή μετά τον αγώνα την Κυριακή» είπε ο Γερμανός για να αναφερθεί και στις εμπειρίες που έχει από τη Σουζούκα.

«Η πίεση είναι φυσιολογική. Νομίζω ότι έχεις πίεση σε κάθε αγώνα. Συνολικά νομίζω ότι είχαμε μία καλή επίδοση στη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη είναι τελείως διαφορετική από τη Σουζούκα, σίγουρα, όμως οι βελτιώσεις, τις οποίες είχαμε στη Σιγκαπούρη, ήταν θετικές. Αυτή η πίστα ταιριάζει στο μονοθέσιό μας. Το Σπα δεν ήταν πολύ κακό για εμάς και νομίζω ότι η Σουζούκα είναι στη σωστή κατεύθυνση, όμως θα δούμε.

Οι υπόλοιποι είναι δυνατοί. Νομίζω ότι η Brawn και η Red Bull θα είναι δυνατοί εδώ, η McLaren επίσης και θα δούμε τι μπορεί να κάνει η BMW. Θα είναι δύσκολα, όμως ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Θα είναι πολύ καλό για μένα αν έχουμε ίσως βρεγμένες συνθήκες, μου αρέσει το βρεγμένο αρκετά πολύ. Θα δούμε πως πάει και απλώς θα προσπαθήσω να παλέψω όσο το δυνατόν σκληρότερα, όπως έκανα στη Σιγκαπούρη, και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις