F1: Comeback για Μάσα

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 17:11
REUTERS

A- A A+

Την επιστροφή του στις πίστες θα πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες ο Φελίπε Μάσα, καθώς αναμένεται να του δοθεί μονοθέσιο για δοκιμές, αφού βρέθηκε στο Μαρανέλο και στο εργοστάσιο της Ferrari, όπου συναντήθηκε με τον Στέφανο Ντομενικάλι για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του στην Ουγγαρία.

«Επιτέλους επέστρεψα σπίτι», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, με το αφεντικό της Scuderia να λέει ότι ο 28χρονος οδηγός θα συναντηθεί και με τον Λούκα ντι Μοντετσεμόλο.

Στις 25 Ιουλίου στις κατατακτήριες δοκιμές της Ουγγαρίας ένα αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι τον Φελίπε Μάσα, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να προσκρούσει στον τοίχο από ελαστικά και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Έπειτα, λοιπόν, από αυτό ο Βραζιλιάνος βρέθηκε για πρώτη φόρα στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο, όπου συναντήθηκε με τον Στέφανο Ντομενικάλι και έπιασε αμέσως δουλειά με τους ανθρώπους της Scuderia συζητώντας για τα τεχνικά θέματα και τη φυσική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Βέβαια, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιήσει ανεπίσημα την επιστροφή του στις πίστες, καθώς πρόκειται να του δοθεί μια F2007 με ελαστικά του GP2, ώστε να κάνει δοκιμές. Έτσι, ο 28χρονος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον ερχομό του στο Μαρανέλο.

«Επιτέλους επέστρεψα σπίτι. Αυτή είναι η δεύτερη οικογένειά μου και ανυπομονούσα να τους συναντήσω πάλι, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω εδώ και χρόνια και οι οποίοι ήταν κοντά μου τις τελευταίες ημέρες.

Τώρα μπορώ να πω ότι ξεκινάω τη δουλειά. Έχουμε πολλά να κάνουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Μου αρέσει ο δρόμος προς το Μαρανέλο», δήλωσε ο Μάσα, ενώ ο Ντομενικάλι πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού και με τον Λούκα ντι Μοντετσεμόλο. «Είναι καλό που έχουμε πάλι τον Φελίπε μαζί μας. Είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να τον αγκαλιάσω και πάλι.

Καλέσαμε τον πρόεδρο, Λούκα ντι Μοντετσεμόλο, μαζί και ήταν χαρούμενος που χαιρέτησε τον Φελίπε, του ευχήθηκε να είναι καλά, ενώ κλείσανε ραντεβού για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχουμε μια συνάντηση για τεχνικά θέματα και κυρίως για θέματα φυσικής κατάστασης. Ο Φελίπε πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή και έχει μια απαιτητική περίοδο μπροστά του με συνεχείς δραστηριότητες, αλλά γνωρίζει ότι δεν πρέπει να βιαστεί».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις