F1: Στον τερματισμό της Βραζιλίας ο Μάσα

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2009 19:07
A- A A+

Μπορεί να μην είναι σε θέσει να αγωνιστεί στην πατρίδα του ο Φελίπε Μάσα, αλλά σίγουρα θα συμμετάσχει στο GP από την… διαδικαστική πλευρά καθώς θα είναι εκείνος που θα κρατάει τη σημαία του τερματισμού στον αγώνα της χώρας του.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και προπονήσεων μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στις αρχές Ιουλίου, στον Ουγγρικό αγώνα, αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι την πίστα του Ιντερλάγος προκειμένου να παρακολουθήσει για τον πρώτη φορά τον 16ο γύρο και προτελευταίο του φετινού πρωταθλήματος με την υπόλοιπη ομάδα της Ferrari.

Ο ρυθμός των προπονήσεων του Μάσα πλέον είναι πιο έντονος. Ετσι, μετά τις δοκιμές σε πίστα με καρτ την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η σειρά του εξομοιωτή με τον 28χρονο πιλότο να έχει ήδη συμπληρώσει έξι ώρες. Επιπλέον, τις προσεχείς ημέρες έχουν προγραμματιστεί δοκιμές με το μονοθέσιο του 2007 προκειμένου ο Βραζιλιάνος να εξοικειωθεί άμεσα με μονοθέσια της Scuderia.

Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας του και ικανοποιημένος από την απόδοσή του στον εξομοιωτή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις