F1: Ο Μπαρικέλο στη Williams;

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009 18:44

Μετά τη Brawn GP, στη Williams θα συνεχίσει την καριέρα του ο 37χρονος βραζιλιάνος πιλότος.

A- A A+

Οργιάζουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ότι ο Ρούμπενς Μπαρικέλο έχει ήδη συμφωνήσει με τη Williams για την επόμενη χρονιά.

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ο έμπειρος βραζιλιάνος πιλότος, του οποίου η συνεργασία με τη Brawn GP ολοκληρώνεται στο τέλος αυτού του πρωταθλήματος, έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Η διάρκειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα είναι μονοετής με προοπτική επέκτασης για το 2011.

Η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Williams δεν αποκλείεται να γίνει στους δύο εναπομείναντες αγώνες του φετινού πρωταθλήματος (στη Βραζιλία ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Ο Μπαρικέλο πάντως, με το νέο του συμβόλαιο αναμένεται να έχει μεγαλύτερες απολαβές καθώς από τα δύο εκατομμύρια δολάρια που εισέπραξε από τη Brawn GP, θα ανέβει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε ποσό τέσσερις φορές μεγαλύτερο.

Όπως και να έχει, η Williams θα είναι η έκτη ομάδα του 37χρονου πιλότου στην καριέρα του στην F1 μετά τις Jordan, Stewart, Ferrari, Honda και Brawn GP ενώ το 2010 θα έχει αισίως συμπληρώσει τα 18 χρόνια παρουσίας στο άθλημα.

Τη θέση του Μπαρικέλο Brawn GP, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο Νίκο Ρόζμπεργκ, (μέχρι στιγμής πιλότος της Williams) ο οποίος θα πλαισιώσει τον Τζένσον Μπάτον. Δεύτερος οδηγός για τη Williams θα είναι ο πρωταθλητής GP2, Νίκο Χάλκενμπεργκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις