F1: Θα το πάρει ο Μπάτον εκτιμά ο Έκλεστοουν

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 19:29
A- A A+

Ο Τζένσον Μπάτον θα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο επερχόμενο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, αν και ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων θα ήθελε να του κάνει τη χάρη ο Βρετανός και να το αφήσει για τον τελευταίο αγώνα, ώστε να δούμε μια συγκλονιστική μάχη, όπως και πέρυσι μεταξύ του Φελίπε Μάσα και του Λιούις Χάμιλτον.

Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας είναι η δεύτερη ευκαιρία για τον Τζένσον Μπάτον να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι ο Βρετανός θα το πράξει αυτό στο Ιντερλάγκος.

Βέβαια, το αφεντικό της Formula1 θα προτιμούσε ο οδηγός της Brawn GP να του έκανε τη χάρη και να άφηνε τον τίτλο να κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο ¶μπου Ντάμπι, όπως έγινε και πέρυσι με τους Φελίπε Μάσα και Λιούις Χάμιλτον, που έδιναν μάχη μέχρι την τελευταία στροφή. «Θα ήθελα να μου κάνει τη μεγάλη χάρη και να πάρει το πρωτάθλημα στο ¶μπου Ντάμπι, αλλά αν δεν μπορεί να περιμένει, εντάξει, θα τον δικαιολογήσω. Ποιος ξέρει τι θα γίνει;», είπε ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, ο οποίος θεωρεί δίκαιο πρωταθλητή τον Μπάτον.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις