Αλόνσο: Κανένα πρόβλημα με Μάσα

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009 20:09
A- A A+

Ο Φερνάντο Αλόνσο δε θα έχει κανένα πρόβλημα με τον Φελίπε Μάσα στη Ferrari, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, καθώς πιστεύει ότι οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου δε θα επηρεάσουν τη σχέση τους μέσα στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός δε θεωρεί ότι έχει ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ των δυο οδηγών, κάτι που πιστεύεται από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ τόνισε ότι δε θα ταραχτεί ούτε η προσωπική τους σχέση.

Από την επόμενη σεζόν Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα θα είναι ομόσταβλοι στη Ferrari, καθώς ο πρώτος πήρε μεταγραφή από τη Renault, και έπειτα από τις χθεσινές δηλώσεις του Βραζιλιάνου για το ότι ο Ισπανός γνώριζε τι συνέβη στη Σιγκαπούρη πέρυσι όλοι πίστεψαν ότι θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ των δυο οδηγών.

Όμως, ο Αλόνσο, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης απάντησε ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη σχέση τους μέσα στην ομάδα. «Όχι, δεν νομίζω. Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι.

Μπορεί να παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του Φελίπε ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Αργότερα είπε κάτι διαφορετικό. Το ΠΣΜΑ αποφάνθηκε ξεκάθαρα ότι δεν είχα καμία σχέση με ό,τι έγινε στη Σιγκαπούρη του 2008 και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό το σημείο. Δεν έδωσα και πολλή σημασία. Δεν θα επηρεάσει καθόλου τη σχέση μας μέσα στην ομάδα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή γιατί η Ferrari ως ομάδα είναι μεγαλύτερη από τα άτομα.

Όλοι οι μηχανικοί, οι άνθρωποι που δουλεύουν στο εργοστάσιο, οι οδηγοί, ο Στέφανο Ντομενικάλι, ο πρόεδρος Μοντετσεμόλο, όλοι είναι κομμάτια της ομάδας και μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ δυνατή ομάδα του χρόνου με τον Φελίπε και εμένα. Το ότι επανέρχεται καλά μετά τις δοκιμές που έκανε στην Ιταλία είναι καλά νέα για την ομάδα», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε ότι αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε την προσωπική τους σχέση.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας. Είχαμε μερικές μάχες στην πίστα, όπως στη Βαρκελώνη και στο Νίρμπουργκρινγκ το 2007. Αλλά πέρυσι χτίσαμε μια καλή, φιλική σχέση. Τον υποστήριξα στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος γιατί πίστεψα ότι είχε την ευκαιρία να το κερδίσει. Στο τέλος δεν τα κατάφερε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι ΟΚ. Έχω καλές σχέσεις μαζί του όπως με όλους τους άλλους οδηγούς».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις