Μπράουν: ¶ξιος πρωταθλητής ο Μπάτον

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 19:27
A- A A+

¶ξιο παγκόσμιο πρωταθλητή χαρακτήρισε τον Τζένσον Μπάτον ο Ρος Μπράουν, καθώς μετά τον αγώνα της Βραζιλίας ο Βρετανός κατέκτησε το τρόπαιο της Formula1.

Ο ιδιοκτήτης της Brawn GP είναι υπερήφανος που έκαναν το νταμπλ σε οδηγούς και κατασκευαστές, μίλησε για τη συνεισφορά του Ρούμπενς Μπαρικέλο, ώστε να έρθει αυτή η επιτυχία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχία αυτή, αλλά και αυτούς που δεν ήταν στην ομάδα φέτος.

Έπειτα από τον αγώνα της Βραζιλίας ο Τζένσον Μπάτον στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 για πρώτη φορά στην καριέρα του και ο Βρετανός το άξιζε, σύμφωνα με τον Ρος Μπράουν. Ο ιδιοκτήτης της Brawn GP εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την επιτυχία της ομάδας του και το νταμπλ σε οδηγούς και κατασκευαστές.

«Ο Τζένσον είναι ένας φανταστικός οδηγός και είχε έναν καλό αγώνα, ειδικά μετά τις τόσο δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές. Γνώριζε τι έπρεπε να κάνει, το έκανε και είναι άξιος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Eίμαι απίστευτα υπερήφανος για την ομάδα και για τους οδηγούς μας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών και αυτό των οδηγών στην πρώτη μας χρονιά ως Brawn GP», είπε ο Μπράουν, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συνεισφορά που είχε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο για να έρθει αυτή η επιτυχία.

«Το πνεύμα που είχαν οι δυο οδηγοί μας στη μάχη του πρωταθλήματος με κάνει πολύ υπερήφανο. Είναι πίστωση για την ομάδα και το άθλημα.

Ο Ρούμπενς έκανε μια φανταστική συνεισφορά τη φετινή σεζόν, καθώς χωρίς αυτόν δε θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα των κατασκευαστών». Τέλος, το... μεγάλο κεφάλι της ομάδας ευχαρίστησε όλο το τιμ για τη δουλειά που έκαναν, καθώς και αυτούς που τέθηκαν εκτός αυτής τη φετινή σεζόν.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους που δούλεψαν με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αυτούς που δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας φέτος, καθώς έπρεπε να ανασχεδιάσουμε την ομάδα από την αρχή. Ειλικρινά τους ευχαριστώ αυτούς επειδή δούλεψαν τόσο σκληρά και θα ένιωθαν ένα μέρος της επιτυχίας μας».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις