F1: Απάντηση του Ραϊκόνεν αναμένουν στην Toyota

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009 16:55
A- A A+

Την απάντηση του Κίμι Ραϊκόνεν περιμένουν στην Toyota, καθώς του έχουν κάνει σοβαρή πρόταση, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Τζον Χάουετ, ο οποίος τόνισε ότι μπορούν να προσφέρουν στο Φινλανδό ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ενώ για τον Γιάρνο Τρούλι ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στην ομάδα και το 2010, καθώς πιστεύει ότι ο Ιταλός θα κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες δε διαπραγματεύονται στην ιαπωνική ομάδα.

Οι μεταγραφές που θα γίνουν φέτος στη Formula1 αναμένονται πολλές και στην Toyota δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το οδηγικό δίδυμο για το 2010. Ωστόσο, έχουν κάνει την πρότασή τους στον Κίμι Ραϊκόνεν, η οποία είναι σοβαρή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ιαπωνικής ομάδας, Τζον Χάουετ.

Οι μεταγραφές που θα γίνουν φέτος στη Formula1 αναμένονται πολλές και στην Toyota δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα το οδηγικό δίδυμο για το 2010.

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία διαρκούς διαπραγμάτευσης. Καταθέσαμε στο τραπέζι την προσφορά μας, η οποία θεωρούμε ότι είναι σοβαρή με βάση τα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά», είπε ο Χάουετ και πρόσθεσε ότι μπορούν να δώσουν στο Φινλανδό ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με επιτυχία και από την πλευρά μας να του δώσουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο. Η Toyota είχε άριστη σχέση στα ράλι με Σκανδιναβούς οδηγούς, οι οποίοι απολάμβαναν την καλή ζωή. Είναι κάτι που δεν μας απασχολεί». Τέλος, ο Βρετανός αναφέρθηκε και στον Γιάρνο Τρούλι, για τον οποίο τόνισε ότι δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

«Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας στον Γιάρνο. Δε νομίζω ότι τον απασχολεί το οικονομικό μέρος, αλλά ίσως κάποιες λεπτομέρειες για τις οποίες δεν διαπραγματευόμαστε. Είναι πιθανό να βρίσκεται στο μονοθέσιο της Toyota και το 2010 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις