F1: Μπρούνο Σένα για Renault

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 18:55
UPD:18:58
A- A A+

Ο Μπρούνο Σένα είναι το νέο όνομα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο όσον αφορά το δεύτερο οδηγό για τη Renault. Ο Βραζιλιάνος ψάχνει την ευκαιρία να μπει στη Formula1 και σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, καθώς και με τις νέες, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και πριν από λίγες μέρες.

Έπειτα από την ανακοίνωση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, στη Renault αναζητούν ακόμα το δεύτερο οδηγό για το 2010. Χθες έγινε λόγος για πιθανή επιστροφή του Φρανκ Μοντανί, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε και η επιλογή του Μπρούνο Σένα. Ο Βραζιλιάνος ψάχνει να βρει την ευκαιρία και να την αρπάξει από τα... μαλλιά, ώστε να κάνει το ντεμπούτο στη Formula1 και η γαλλική ομάδα φαντάζει ιδανικό σενάριο γι' αυτόν.

Πάντως, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συζητάει με διάφορες ομάδες, καθώς και με τις νέες, που θα εισέλθουν στο σπορ την επόμενη χρονιά, αφού πριν από λίγες μέρες είχε πει ότι οι βασικές του επιλογές είναι οι Campos και Manor.

«Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά. Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με μερικές ομάδες και όλα φαίνεται ότι θα πάνε καλά. Μιλάμε με τις περισσότερες από τις νέες ομάδες, η USF1 δεν είναι ανάμεσά τους, αλλά και κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες.

Είναι όμως σαφές ότι θα έχω περισσότερες ελπίδες με κάποια νέα ομάδα. Προς το παρόν βρίσκομαι ανάμεσα στις Manor και Campos. Ακόμα όλα είναι ανοιχτά, αν και νομίζω ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξέρω τι θα κάνω», ανέφερε ο ανιψιός του αείμνηστου ¶ιρτον.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις