F1: Και Κομπαγιάσι στη λίστα της Toyota

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 22:21
A- A A+

Ο Καμούι Κομπαγιάσι είναι επίσης στη λίστα με τους υποψήφιους οδηγούς της Toyota, καθώς η ιαπωνική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, όσον αφορά το οδηγικό της δίδυμο.

Αυτό παραδέχτηκε ο Τζον Χάουετ σε δηλώσεις του λέγοντας ότι πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση αυτή, ενώ για το Γιάρνο Τρούλι είπε ότι δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα.

Η Toyota αναζητά ακόμα το οδηγικό της δίδυμο για το 2010 και στη λίστα με τους υποψήφιους μπήκε και ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας αντικατέστησε στη Βραζιλία τον τραυματία Τίμο Γκλοκ και για πρώτη εμφάνιση εντυπωσίασε με την απόδοσή του και την ένατη θέση τους ιθύνοντες της ιαπωνικής ομάδας.

Το γεγονός αυτό παραδέχτηκε ο Τζον Χάουετ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει να εξετάσουν την περίπτωσή του. «Έκανε πολύ καλή δουλειά και μία εντυπωσιακή προσπέραση επί του Φισικέλα. Πάλεψε για να υπερασπιστεί τη θέση του όταν τον κυνηγούσε ο Μπάτον και, μάλιστα, ανέκτησε 1-2 φορές τη θέση αυτή.

Για οδηγό που κάνει την πρώτη του εμφάνιση ήταν εντυπωσιακός και θα πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά την περίπτωσή του», είπε ο πρόεδρος της Toyota και ανέφερε τα μειονεκτήματά του.

«Ήταν λίγο πιο αργός απ' ό,τι θα μπορούσε και αδυνατούσε να φέρει τα ελαστικά στην ιδανική τους θερμοκρασία και να τα κρατήσει σε αυτή». Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάρνο Τρούλι, για τον οποίο δήλωσε πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα.

«Το μόνο που ξέρω είναι η επίσημη θέση της Toyota προς τον Γιάρνο. Αυτή είναι ότι δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον κρατήσουμε αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις