F1: Στο Μπράκλεϊ γιόρτασε ο Μπάτον

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 22:51
A- A A+

Στο εργοστάσιο της Brawn GP στο Μπράκλεϊ γιόρτασε ο Τζένσον Μπάτον την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Βρετανός ευχαρίστησε όλους εκεί για τη δουλειά που έκαναν και έκανε λόγο για μοναδικά επιτεύγματα για τους δυο τίτλους που πήρε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.

«Μπορούμε να υψώσουμε τα ποτήρια μας ως παγκόσμιοι πρωταθλητές», είπε, χαρακτηριστικά, στους εργαζόμενους της ομάδας.

Ο Τζένσον Μπάτον αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά και τον αγώνα της Βραζιλίας, και από τη Δευτέρα βρίσκεται στη χώρα του, όπου τον υποδέχτηκαν αρκετοί οπαδοί. Χθες, όμως, επισκέφτηκε και το εργοστάσιο της Brawn GP στο Μπράκλεϊ, όπου το γιόρτασε μαζί με όλους όσους εργάζονται εκεί.

Ο Βρετανός τους ευχαρίστησε όλους για τη φανταστική δουλειά που έκαναν και μίλησε για μοναδικά επιτεύγματα, όσον αφορά την κατάκτηση των δυο τίτλων.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα που δούλεψαν τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι ήταν εδώ από το 1998. Εγώ ήρθα στην ομάδα στα μισά του ταξιδιού, το 2003. Ξέρω όμως πόσο έχουν δουλέψει όλοι και μάλιστα σε κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους.

Ειδικά τον προηγούμενο χειμώνα, υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε τι θα συμβεί. Δούλεψαν πολλοί για τη δημιουργία αυτού του φανταστικού μονοθεσίου και είναι κρίμα που δεν είναι όλοι μαζί μας σήμερα. Όμως η ομάδα μας έπρεπε να συρρικνωθεί ώστε να επιβιώσει.

Τα καταφέραμε όμως, και η κατάκτηση των τίτλων τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές αποτελούν μοναδικά επιτεύγματα. Οι πρώτοι αγώνες ήταν εξαιρετικοί. Έμοιαζε σαν βόλτα στο πάρκο αλλά δεν ήταν έτσι.

Μετά είχαμε και κάποιους πιο δύσκολους αγώνες. Όμως περάσαμε στην αντεπίθεση και όταν έπρεπε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, εσείς κάνατε πολύ καλή δουλειά! Μπορούμε λοιπόν να υψώσουμε τα ποτήρια μας ως παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2009», είπε ο Βρετανός στους εργαζόμενους της ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις