ΝΔ: Απαράδεκτη η απόφαση για τα stage

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 17:19
A- A A+

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για τα stage. O εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση, με τραγικές συνέπειες για δεκάδες χιλιάδες νέους καθώς και για την ίδια τη λειτουργία του Δημοσίου.

O εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση, με τραγικές συνέπειες για δεκάδες χιλιάδες νέους καθώς και για την ίδια τη λειτουργία του Δημοσίου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος επέκρινε την κυβέρνηση για την κατάργηση της μοριοδότησης, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για ρεβανσιστικό Μεσαίωνα, ενώ υποστήριξε πως τα τεράστια -όπως τα χαρακτήρισε- κενά που δημιουργούνται στο Δημόσιο δεν θα καλυφθούν παρά μετά την παρέλευση μεγάλου χρόνου με παραλυτικές επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του Δημοσίου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του κυβερνώντος κόμματος, συμπλήρωσε πως «το βαθύ κομματικό ΠΑΣΟΚ επανεμφανίζεται, είναι εδώ, ανάλγητο, εκδικητικό».

Πρόσθεσε ακόμη πως «αντίθετα με ό,τι κάνει η σημερινή κυβέρνηση, η κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2004 μερίμνησε χωρίς καμία διάκριση για χιλιάδες συμβασιούχους, που της κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ».

Καταλήγοντας δεσμεύτηκε πως η ΝΔ «θα είναι δίπλα στους χιλιάδες αυτούς νέους ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή