F1: Ελπίζει σε μια θέση ο Χάιντφελντ

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009 23:04
A- A A+

Με τη BMW Sauber να μην έχει εξασφαλίσει μια θέση στο γκριντ του 2010 το ίδιο δεν έχει κάνει και ο Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος ελπίζει να δοθεί μια στην ομάδα για την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχουν συμπληρωθεί οι 13 ομάδες.

Ο Γερμανός, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στη νέα πίστα του ¶μπου Ντάμπι, καθώς θεωρεί σημαντικό το να ανακαλύπτει ένα νέο μέρος.

Aπό τη στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα ο Νικ Χάιντφελντ δεν έχει εξασφαλίσει το μέλλον του στη Formula1, αφού η BMW θα αποχωρήσει από αυτή και η Sauber με τη νέα διοίκηση δεν έχει πάρει κάποια θέση ακόμα στο γκριντ του 2010.

Έτσι, ο Γερμανός ελπίζει να δοθεί μια θέση στην ομάδα, ώστε να είναι και αυτός σίγουρα στο σπορ την επόμενη σεζόν, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του. «Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερος για όλους μας στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι στο GP αυτό θα πούμε αντίο.

Όταν φθάσουμε όμως εκεί, τα πράγματα θα είναι σίγουρα διαφορετικά και τα συναισθήματα έντονα. Ελπίζω να δοθεί στην ομάδα μία θέση στο γκριντ του 2010», είπε ο 32χρονος οδηγός, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νέα πίστα του ¶μπου Ντάμπι.

«Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό το νέο σιρκουί. Όσοι το έχουν επισκεφθεί το περιγράφουν ως εκπληκτικό. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ανακαλύπτεις ένα νέο μέρος. Το γεγονός ότι δεν έχω γνωρίσει την πίστα ούτε στον προσομοιωτή, καθιστά ακόμη πιο ιδιαίτερη τη στιγμή που θα βγω για πρώτη φορά με το μονοθέσιο από τα πιτ».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις