F1: Να φύγει επιτυχημένος θέλει ο Αλόνσο

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 22:59
A- A A+

Ο Φερνάντο Αλόνσο θέλει να πει το μεγάλο αντίο στη Renault με ένα θετικό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, που θα διεξαχθεί στο ¶μπου Ντάμπι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού την επόμενη σεζόν θα τρέχει με το μονοθέσιο της Ferrari.

Ο Ισπανός πιστεύει ότι θα είναι ένας αγώνας με έντονα συναισθήματα, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, στις οποίες μίλησε για τη νέα πρόκληση και χαρακτήρισε απογοητευτικό τον αγώνα του Ιντερλάγκος.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο αναμένεται να κλείσει για τον Φερνάντο Αλόνσο στο τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν στο ¶μπου Ντάμπι. Αυτό ακούει στο όνομα Renault, καθώς ο Ισπανός θα την αφήσει για... πάρτη της Ferrari. Έτσι, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε λόγο για έντονα συναισθήματα στο συγκεκριμένο αγώνα.

«Θα είναι αναμφίβολα ένας αγώνας γεμάτος έντονα συναισθήματα, γιατί έχω σημαντικές αναμνήσεις από την παρουσία μου στη Renault και αφήνω πίσω πολλούς φίλους.

Θέλω πραγματικά το τέλος της καριέρας μου στην ομάδα να συνδυαστεί με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα», είπε ο Αλόνσο, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της αραβικής πίστας.

«Ανέκαθεν απολαμβάνω την πρόκληση της συμμετοχής σε ένα νέο σιρκουί. Η πίστα του ¶μπου Ντάμπι δείχνει εντυπωσιακή. Αποτελεί μία νέα εμπειρία για όλους, οπότε οι ελεύθερες δοκιμές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Θα πρέπει να μάθουμε γρήγορα τα… μυστικά της ώστε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα στον αγώνα». Τέλος, μίλησε και για τον αγώνα της Βραζιλίας χαρακτηρίζοντάς τον απογοητευτικό. «Έκανα καλή εκκίνηση αλλά τέθηκα εκτός αγώνα όταν με χτύπησε ο Σούτιλ μετά τη σύγκρουσή του με τον Τρούλι. Ήταν κρίμα πραγματικά που δεν έλαβα μέρος σε έναν συναρπαστικό αγώνα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις