F1: Ελπίζουν στο Σίλβερστοουν

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2009 11:48
A- A A+

Οι άνθρωποι της πίστας του Σίλβερστοουν μπορούν να έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν να φιλοξενούν το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς βρίσκονται στο ¶μπου Ντάμπι και συζητάνε με τον Μπέρνι Έκλεστοουν για το ενδεχόμενο παραμονής τους στο καλεντάρι.

«Βήμα-βήμα προχωρούν οι διαπραγματεύσεις», είπε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του συνδέσμου των Βρετανών οδηγών αγώνων, Ντέιμον Χιλ.

Η αποτυχία του Ντόνινγκτον Παρκ να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου με τη διοίκηση της Formula1 και αυτό επανέφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Σίλβερστοουν.

Οι άνθρωποι της πίστας του Νορθαμπτονσάιρ έχουν μεταβεί στο ¶μπου Ντάμπι, όπου διεξάγεται το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν, και βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μπέρνι Έκλεστοουν ελπίζοντας ότι ο αγώνας της Μεγάλης Βρετανίας θα παραμείνει στο ιστορικό σιρκουί.

¶λλωστε, όπως είπε και ο Ντέιμον Χιλ, πρόεδρος του συνδέσμου Βρετανών οδηγών αγώνων, που διαχειρίζεται την πίστα, οι διαπραγματεύσεις προχωρούν σιγά-σιγά.

«Όλα πάνε καλά. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν βήμα-βήμα αλλά ο Μπέρνι μας βοηθάει πολύ. Κάθισε στο τραπέζι με την ομάδα των εκπροσώπων μας, αναζητώντας μία λύση. Πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του εκείνος και να ανεβάσουμε την προσφορά μας εμείς. Είμαστε όμως μικροί παίκτες, απλά διαχειριζόμαστε την πίστα και δεν έχουμε πολλά περιθώρια», ανέφερε ο Χιλ.

Πηγή: www.gazzeta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις