Oτο Ρεχάγκελ: Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009 19:16
A- A A+

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν άνοιξε ούτε κατά το ελάχιστο τα χαρτιά του ενόψει του αυριανού (18/11) κρίσιμου αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ, αφού δεν ανέφερε το όνομα ούτε ενός παίκτη που θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Εθνική μας ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ είπε: «Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι σε ό,τι παρουσιάσει ο αντίπαλος. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση».

Απέφυγε να αποκαλύψει ακόμα και κάποια από τις οδηγίες που έχει δώσει στους παίκτες του. «Είναι σημαντικό οι παίκτες να εφαρμόσουν μέσα στο γήπεδο τις εντολές μου. Αυτό θέλω».

Ερωτηθείς για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Αθήνας, ο Ρεχάγκελ είπε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω αλλαγές. Θα κάνούμε προπόνηση και θα δούμε. Το πρόβλημα μας είναι ο Αβραάμ και θα περιμένουμε να δούμε αν είναι έτοιμος».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ρωτήθηκε ακόμα αν το αυριανό παιχνίδι στο Ντόνετσκ είναι το κρισιμότερο των τελευταίων ετών για τον ίδιο ως προπονητής της Ελλάδας και απάντησε: «Έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια πολλά σημαντικά ματς και το αυριανό είναι ένα ακόμη τέτοιο. Ιδιαίτερα σημαντικό».

Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να πει για γούρι πέντε ονόματα που θα βρίσκονται στην ενδεκάδα αλλά ούτε εκεί… λύγισε ο Ρεχάγκελ, που είχε πάει αποφασισμένος να μην αποκαλύψει το παραμικρό.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις