Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο η Εθνική κόντρα στην Ουκρανία

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009 22:29
A- A A+

Οριστικά χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα του Ντόνετσκ, στα πλαίσια των μπαράζ με την Ουκρανία που οδηγούν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα και μάλλον θα επιστρατεύσει εκ νέου έναν εκ των Παπασταθόπουλο ή Μόρα ως παρτενέρ του Κυργιάκου.

Ο 25χρονος σέντερ μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων θα τον υποβάλει σε εξετάσεις για να γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του.

Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και η ενδεκάδα παραμένει ερωτηματικό. Βέβαια, μερικοί παίκτες πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι, όμως το σχήμα που θα επιλεγεί ίσως να έχει διαφορές σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα έχει ιδιαίτερη σημασία και για τον Ότο Ρεχάγκελ ο οποίος θα συμπληρώσει 100 παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και σίγουρα θα θέλει να το συνδυάσει με επιτυχία, που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις