ΛΑ.Ο.Σ: Ο κ. Παπανδρέου εξυπηρετεί την κυβέρνηση

«Το παιχνίδι φαίνεται να είναι σικέ»
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008 14:34
A- A A+

«Το παιχνίδι φαίνεται να είναι σικέ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, σχολιάζοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/26/1492302.htm ., κατηγορώντας τον πως εξυπηρετεί την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σημειώνει: «Ο κ. Καραμανλής εξυπηρετείται τα μάλα. Τώρα που ο κ. Νίμιτς κατέθεσε το προσβλητικό για την Ελλάδα, όνομα "Μακεδονία-Σκόπια", ο κ. Παπανδρέου για 6 μήνες τον βάζει στο απυρόβλητο».

«Για το ασφαλιστικό θέμα» προσθέτει «έχουμε κατ’ επανάληψιν την εκπεφρασμένη άποψη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις ονομαστικές ψηφοφορίες. Για το θέμα της Μακεδονίας, όπου ο κ. Καραμανλής θα ερχόταν σε πολύ δύσκολη θέση ιδιαίτερα από τους Μακεδόνες βουλευτές, ο κ. Παπανδρέου τον απαλλάσσει από αυτήν τη δοκιμασία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, έκανε λόγο για «παιχνίδια με τη Δημοκρατία, με όλα αυτά τα οποία γίνονται με τα προσκλητήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να εμπλακεί στα κοινοβουλευτικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή