Πολιτική
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008 14:34

ΛΑ.Ο.Σ: Ο κ. Παπανδρέου εξυπηρετεί την κυβέρνηση

«Το παιχνίδι φαίνεται να είναι σικέ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, σχολιάζοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/26/1492302.htm ., κατηγορώντας τον πως εξυπηρετεί την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σημειώνει: «Ο κ. Καραμανλής εξυπηρετείται τα μάλα. Τώρα που ο κ. Νίμιτς κατέθεσε το προσβλητικό για την Ελλάδα, όνομα "Μακεδονία-Σκόπια", ο κ. Παπανδρέου για 6 μήνες τον βάζει στο απυρόβλητο».

«Για το ασφαλιστικό θέμα» προσθέτει «έχουμε κατ’ επανάληψιν την εκπεφρασμένη άποψη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις ονομαστικές ψηφοφορίες. Για το θέμα της Μακεδονίας, όπου ο κ. Καραμανλής θα ερχόταν σε πολύ δύσκολη θέση ιδιαίτερα από τους Μακεδόνες βουλευτές, ο κ. Παπανδρέου τον απαλλάσσει από αυτήν τη δοκιμασία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, έκανε λόγο για «παιχνίδια με τη Δημοκρατία, με όλα αυτά τα οποία γίνονται με τα προσκλητήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να εμπλακεί στα κοινοβουλευτικά».