Αλλαγές στην Κ.Ο. του ΚΚΕ

Τρίτη, 06 Μαΐου 2008 16:22
UPD:16:33
A- A A+

Αλλαγές στον καταμερισμό των μελών της αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σοφιανός Νίκος, Γραμματέας μέχρι τώρα της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, θα αξιοποιηθεί σε τομείς δουλειάς της ΚΕ. Στη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά εκλέχθηκε η κ. Παντελάκη Ελπίδα. Για να ανταποκριθεί στα νέα καθήκοντά της η κ. Παντελάκη Ελπίδα παραιτείται από τη βουλευτική της ιδιότητα.

Τη θέση της κ. Παντελάκη Ελπίδας στη Βουλή καταλαμβάνει η μέχρι τώρα ευρωβουλευτής Μανωλάκου Διαμάντω, πρώτη επιλαχούσα στην Α΄ Πειραιά. Τη θέση της στην Ευρωβουλή θα καταλάβει ο κ. Δρούτσας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης» και του «Ινστιτούτου Καταναλωτών Μακεδονίας».

Επίσης, ο κ. Τσιόγκας Τάκης, που πρόσφατα εκλέχθηκε και πάλι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτό τον τομέα, παραδίδει τη βουλευτική του θέση στον κ. Σκυλλάκο Αντώνη.

Τέλος, ο κ. Κουμπούρης Δήμος αναλαμβάνει πρόσθετες ευθύνες στα πλαίσια του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος. Τη θέση του στη Βουλή θα καταλάβει ο κ. Γκιόκας Γιάννης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή