Αντώναρος για ΟΤΕ: Σκόπιμη παραποίηση ενός ξεκάθαρου κειμένου

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008 15:16
A- A A+

«Από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ έγιναν διαπιστώσεις και διατυπώθηκαν ισχυρισμοί που δεν έχω καθόλου την αίσθηση ότι μόνο η κακή γνώση της γερμανικής γλώσσας τους οδήγησε να παραποιήσουν ένα ξεκάθαρο κείμενο», παρατήρησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευ. Αντώναρος, σχολιάζοντας τις επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ και του εκπροσώπου του για το θέμα του ΟΤΕ.

Όπως επεσήμανε ο κ. Αντώναρος, στην τρίτη παράγραφο της επίσημης πρωτότυπης ανακοίνωσης στα γερμανικά της DT, στις 14/5, αναφέρεται επί λέξη ότι κοινή συναινέσει με την ελληνική κυβέρνηση η γερμανική εταιρεία ασκεί το έλεγχο του μάνατζμεντ του ΟΤΕ. «Ας μην αφαιρούν λοιπόν από τις ανακοινώσεις σκόπιμα αποφασιστικές λέξεις και σαφείς όρους»,τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όσον αφορά το αίτημα να δοθεί το κείμενο της συμφωνίας στη δημοσιότητα, αφού σημείωσε ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν 36 ώρες, επανέλαβε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, ότι το κείμενο θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή και κατά συνέπεια όλοι θα γνωρίζουν το περιεχόμενό του. Τέλος, έκανε λόγο για ευεργετική συμφωνία για την οικονομία, τους πολίτες και τους καταναλωτές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή