Έντονη αντίδραση ΥΠΟΙΟ στην ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 20:18
UPD:22:08
A- A A+

Εντονα αντέδρασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στην ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε ότι η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη «ορίστηκε επισήμως, νόμιμος εκπρόσωπος για την Ελλάδα της αμερικανικής εταιρείας Jones Lang LA Salle, η οποία διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Ντόιτσε Τέλεκομ».

Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε κατηγορηματικά ότι από το 1996 που ασχολείται με την πολιτική, η γυναίκα του δεν έχει αναλάβει καμία δουλειά του δημοσίου και συμπλήρωσε ότι αν η εταιρία που δουλεύει η σύζυγος του κάνει δουλειές στην Ελλάδα, τότε δεν θα την εκπροσωπεί.

«Ο κ. Καρχιμάκης επιχείρησε να συνδέσει το γνωστό: ο άνθρωπος είναι θηλαστικό, ο σκύλος είναι θηλαστικό άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος. Δεν αξίζει απαντήσεως. Η μόνη του πολιτική δραστηριότητα συνίσταται στην συκοφαντική σπίλωση πολιτικών προσώπων» ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει το βουλευτή: «Τίθεται όμως ένα θέμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο κ Παπανδρέου διέγραψε τον κ. Σημίτη και έχει στο κόμμα του τον κ. Καρχιμάκη. Αν δεν θέλει να είναι κόμμα Παπανδρέου - Καρχιμάκη πρέπει να τον αποδοκιμάσει».

«Είναι απαράδεκτο να συνδέεται η εργασία της συζύγου μου, η οποία προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της και απέχει από κάθε δραστηριότητα με το δημόσιο, με τη δική μου ιδιότητα» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή