Πολιτική
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 20:18

Έντονη αντίδραση ΥΠΟΙΟ στην ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ

Εντονα αντέδρασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στην ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη. «Η μόνη του πολιτική δραστηριότητα συνίσταται στην συκοφαντική σπίλωση πολιτικών προσώπων» ανέφερε ο κύριος Αλογοσκούφης.

Εντονα αντέδρασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στην ανάμειξη του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση του ΟΤΕ από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε ότι η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη «ορίστηκε επισήμως, νόμιμος εκπρόσωπος για την Ελλάδα της αμερικανικής εταιρείας Jones Lang LA Salle, η οποία διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Ντόιτσε Τέλεκομ».

Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε κατηγορηματικά ότι από το 1996 που ασχολείται με την πολιτική, η γυναίκα του δεν έχει αναλάβει καμία δουλειά του δημοσίου και συμπλήρωσε ότι αν η εταιρία που δουλεύει η σύζυγος του κάνει δουλειές στην Ελλάδα, τότε δεν θα την εκπροσωπεί.

«Ο κ. Καρχιμάκης επιχείρησε να συνδέσει το γνωστό: ο άνθρωπος είναι θηλαστικό, ο σκύλος είναι θηλαστικό άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος. Δεν αξίζει απαντήσεως. Η μόνη του πολιτική δραστηριότητα συνίσταται στην συκοφαντική σπίλωση πολιτικών προσώπων» ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει το βουλευτή: «Τίθεται όμως ένα θέμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο κ Παπανδρέου διέγραψε τον κ. Σημίτη και έχει στο κόμμα του τον κ. Καρχιμάκη. Αν δεν θέλει να είναι κόμμα Παπανδρέου - Καρχιμάκη πρέπει να τον αποδοκιμάσει».

«Είναι απαράδεκτο να συνδέεται η εργασία της συζύγου μου, η οποία προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της και απέχει από κάθε δραστηριότητα με το δημόσιο, με τη δική μου ιδιότητα» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ