Επισκόπηση κυριακάτικου Τύπου

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008 11:17
UPD:12:41
A- A A+

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "SIEMENS: Βαλίτσες με βόμβες από την ...κατάψυξη! Μετά τον "στρατηγό" Τσουκάτο στο ΠΑΣΟΚ μαδάνε τη μαργαρίτα περιμένοντας με αγωνία και τον "πράσινο στρατάρχη".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Αλλάζει ο οικιστικός χάρτης σε 300 περιοχές της χώρας με την ολοκλήρωση των γενικών πολεοδομικών σχεδίων".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Ώρα για αλλαγή! Διάλογος για την αναγέννηση της πολιτικής".

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Τσουνάμι" στο ΠΑΣΟΚ. Ζιμενς έβαλε θηλιά στη Χαριλάου Τρικούπη. Όλο το παρασκήνιο με τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τις γερμανικές μίζες".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Κατευθυνόμενες βόμβες με πρώτα θύματα τους απόμαχους του ΠΑΣΟΚ. Σκάνδαλο SIEMENS: Το παρασκήνιο των ερευνών και των ελεγχόμενων αποκαλύψεων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ο επί οκτώ χρόνια Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όφειλε να γνωρίζει τι λεφτά μπαίνουν και από πού μπαίνουν στο κόμμα, εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο....Και ο Κινέζος κάνει το παπί".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Ημέρες Κοσκωτά στη βαριά σκιά της Siemens. Συγκλονίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το ντόμινο των σκανδάλων. Οι καυτοί λογαριασμοί, οι μίζες και η εμπλοκή πολιτικών".

Η ΕΠΟΧΗ: "Η "δημοκρατία" των μεγάλων χορηγών. Να φύγει η ΝΔ, να μη γυρίσει το ΠΑΣΟΚ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανοίγει ο ασκός της Siemens. Τα δύο μεγάλα κόμματα αντιμετωπίζουν με δέος ένα νέο κύκλο αποκαλύψεων".

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Ο βούρκος του Σημίτη. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, πέφτεις στο περιβάλλον του".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Οι δυνάμεις του χθες δεν μπορούν να εγγυηθούν το αύριο. Ο Αλέξης Τσίπρας στην "Κ.Α.".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μεγάλο ποσό κατέθεσε η SIEMENS σε OFF SHORE εταιρία που ανήκει σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα. Όταν αποκαλυφθεί το ντοκουμέντο θα γίνει σεισμός και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "2.000.000 ευρώ ζητούν κάτοχο. Σκάνδαλο SIEMENS. Εντοπίστηκαν επτά νέα εμβάσματα από Μόντε Κάρλο και Ντουμπάϊ προς Έλληνες παραλήπτες".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Προάγουν τα μονοπώλια. Τσακίζουν τις λαϊκές ανάγκες. Αποφάσεις των κυβερνήσεων στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Siemens: Η εταιρεία που συγκλονίζει την Ελλάδα. ¶νοιξαν οι "ασκοί του Αιόλου" και απαξιώνουν το πολιτικό σκηνικό".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Οι μίζες ραγίζουν πολιτικό σύστημα και χώρα. Ποιοι κρύβονται -πού το πάνε και τι θέλουν να κάνουν. Καραμανλή και Γιώργο διώξτε τους κλέφτες και προχωρήστε σε κάθαρση πριν σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Γαλάζια μίζα στον ΟΣΕ. Το σκάνδαλο Siemens περνάει τώρα στη ΝΔ".

ΝΙΚΗ: "Προχωρά με αδιάφθορους . Το ΠΑΣΟΚ ανακτά το ηθικό πλεονέκτημα".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Το μεγάλο φαγοπότι. "Βόμβα Siemens" στην πολιτική ζωή".

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Νέος "ψυχρός πόλεμος" Δύσης - Ανατολής με κερκόπορτα την Τσεχία".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή