Διαψεύδει ο Θ. Ρουσόπουλος τα περί ταξιδιού υπουργού με τον Μ. Χριστοφοράκο

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 14:58
A- A A+

Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, υπουργός συνταξίδεψε με τον πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως οι φήμες ισοπεδώνουν τους πάντες.

«Δεν προτίθεμαι να απαντώ κάθε φορά σε διάφορες φήμες. Όποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο, μπορεί να το καταθέσει δημόσια ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώπιον του ελληνικού λαού» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Δε μου προκύπτει εμένα και δεν προκύπτει στην κυβέρνηση να είναι υπαρκτό ένα τέτοιο θέμα, δηλαδή κάποιος υπουργός να ταξίδεψε με έξοδα κάποιας εταιρίας, της συγκεκριμένης εταιρίας που αναφέρεται» συνέχισε.

Ερωτηθείς αν στην υπόθεση της Siemens υπάρχουν αναμεμειγμένοι υπουργοί, τόνισε ότι ισχύει αυτό που είπε την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

Σε άλλη ερώτηση, αν πρέπει να βγουν και να το πουν όσα στελέχη από ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται, είπε ότι υπάρχει ήδη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έδωσε στοιχεία και στη δημοσιότητα και στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη θέση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη ότι η βάση θέλει τη διαγραφή του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κύριος Ρουσόπουλος ανέφερε ότι ισχύουν όσα έχει πει στο παρελθόν για την υπόθεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή