Αβέβαιη η συμμετοχή της Δεβετζή στο άλμα εις μήκος

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές αύριο
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 13:26
UPD:14:47
A- A A+

Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή της Πηγής Δεβετζή στα προκριματικά του άλματος εις μήκος αύριο (04:40 ώρα Ελλάδος). «Δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχει στο μήκος, αν δεν είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να περάσει στον τελικό», δήλωσε ο προπονητής της, Θανάσης Σιούντρης.

«Για να είμαι ειλικρινής, αν το μήκος προηγούταν του τριπλούν, δεν θα αγωνιζόμασταν. Είχε κάποια προβλήματα στον τελικό του τριπλούν κι αυτό σημαίνει ότι αύριο θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, κατά την προθέρμανση, και θα πάρουμε την απόφασή μας. Αν είναι σε θέση να σταθεί αξιοπρεπώς, θα αγωνιστεί. Αν είναι να πηδήξει 6,40, που μπορεί να το κάνει με δύο διασκελισμούς, τότε αυτό δεν έχει κανένα νόημα», τόνισε ο προνητής της κατόχου του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν και διευκρίνισε:

«Το τριπλούν και το μήκος είναι εντελώς διαφορετικά αγωνίσματα. Ο κόσμος ίσως τα συγχέει, επειδή και τα δύο διεξάγονται σε σκάμα. Απαιτείται διαφορετική προετοιμασία, διαφορετική τεχνική, διαφορετική προσέγγιση».

«Ανέλαβα την Πηγή ως Ολυμπιονίκη, κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο και τώρα έγινε ξανά Ολυμπιονίκης. Οφείλω να προστατεύσω αυτόν τον άνθρωπο. Να του πω τι είναι το σωστό. Δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχει στο μήκος, αν δεν είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να περάσει στον τελικό», υπογράμμισε ο προπονητής της Πηγής Δεβετζή.

Αναλυτικά όλες οι αυριανές συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές

04.00: Σάβα Λίκα Προκρ. ακοντισμό Στίβος

04.40: Πηγή Δεβετζή Προκρ. μήκος Στίβος

06.00: Νίκος Κακλαμανάκης RS:X- 10η ιστιοδρομία Ιστιοπλοϊα

06.00: Τόνια Φράι RS:X- 10η ιστιοδρομία Ιστιοπλοϊα

08.00: Τριγκώνης/Πασχαλίδης Tornado- 8η και 9η ιστιοδρομία Ιστιοπλοϊα

10.00: Σολωμού/Μακρυγιάννη Προκρ. Ντουέτο-Ελεύθερο πρόγραμμα Συγχρ.Κολύμβηση

11.30: Ανδρέας Κιλιγκαρίδης Προκρ. C1 500μ. Κάνοε Καγιάκ

15.45: Κώστας Δουβαλίδης Προημιτελικός 110μ. εμπόδια Στίβος .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις