«Οσα δεν είπε η Χίλαρι»

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008 11:45

A- A A+

«Μία προσεκτικότερη ματιά στα όσα δήλωσε η Χίλαρι Kλίντον οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: η γερουσιαστής δεν είπε τουλάχιστον δύο πράγματα που έπρεπε να έχει πει», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και συνεχίζει:

«Δεν είπε ότι ο Ομπάμα είναι ικανός να γίνει πρόεδρος και να ηγηθεί των ενόπλων δυνάμεων σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή. Ικανότητες τις οποίες αμφισβητεί το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων σε σχετικά τηλεοπτικά σποτ. Επίσης δεν είπε ότι τον εκτιμά ως άνθρωπο, απλώς ότι η εκλογή του είναι μία πολιτική αναγκαιότητα. Οι παραλείψεις της δεν είναι αφέλεια, αλλά έγιναν σκοπίμως. Η Χίλαρι έδειξε για άλλη μία φορά ότι και η ίδια θα μπορούσε να είναι η υποψήφια για τον Λευκό Οίκο».

Το συνέδριο των Δημοκρατικών σχολιάζει και η επίσης γερμανική εφημερίδα Tageszeitung: «¶γνωστο παραμένει εάν οι Δημοκρατικοί βγουν ενισχυμένοι από το συνέδριό τους. Αφενός οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προβάδισμα που είχε ο Μπάρακ Ομπάμα έχει εξανεμιστεί. Αφετέρου η ενότητα του κόμματος που διακήρυξε πανηγυρικά η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει περάσει ακόμη την επόμενη μεγάλη δοκιμασία. Το μόνο σίγουρο σήμερα είναι το εξής: χάρη στην πρώην πρώτη κυρία οι Δημοκρατικοί ρίχνονται με νέα φρεσκάδα στη μάχη για την είσοδο στο Λευκό Οίκο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή