Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την ακρίβεια

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008 19:17
A- A A+

«Κάθε προσπάθεια, κάθε μέτρο, κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για τον περιορισμό της ακρίβειας, που μαστίζει την ελληνική οικονομία, είναι ευπρόσδεκτα και αναγκαία. Όμως, μ' αυτή την κυβέρνηση, δεν υπάρχει ελπίδα», δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Χρήστου Φώλια http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/04/1559071.htm .

«Πρώτον», συνέχισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «διότι τα αντανακλαστικά της στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης ακρίβειας είναι πραγματικά παροιμιώδη και, δεύτερον, διότι “δεν γνωρίζει η δεξιά της, τι ποιεί η αριστερά της”».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ακόμη ότι η κυβέρνηση «ανακαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 χρόνων, αυτό που επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, ως αθέμιτη πρακτική των πολυεθνικών εταιριών: το καθεστώς υπερτιμολόγησης που εφαρμόζουν για εκατοντάδες προϊόντα οι επιχειρήσεις αυτές στη χώρα μας, σε αντίθεση με τις χαμηλότερες τιμές που διαμορφώνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή