Πολιτική
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008 19:17

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την ακρίβεια

«Κάθε προσπάθεια, κάθε μέτρο, κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για τον περιορισμό της ακρίβειας, που μαστίζει την ελληνική οικονομία, είναι ευπρόσδεκτα και αναγκαία. Όμως, μ' αυτή την κυβέρνηση, δεν υπάρχει ελπίδα», δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Κάθε προσπάθεια, κάθε μέτρο, κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για τον περιορισμό της ακρίβειας, που μαστίζει την ελληνική οικονομία, είναι ευπρόσδεκτα και αναγκαία. Όμως, μ' αυτή την κυβέρνηση, δεν υπάρχει ελπίδα», δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Χρήστου Φώλια http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/04/1559071.htm .

«Πρώτον», συνέχισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «διότι τα αντανακλαστικά της στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης ακρίβειας είναι πραγματικά παροιμιώδη και, δεύτερον, διότι “δεν γνωρίζει η δεξιά της, τι ποιεί η αριστερά της”».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ακόμη ότι η κυβέρνηση «ανακαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 χρόνων, αυτό που επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, ως αθέμιτη πρακτική των πολυεθνικών εταιριών: το καθεστώς υπερτιμολόγησης που εφαρμόζουν για εκατοντάδες προϊόντα οι επιχειρήσεις αυτές στη χώρα μας, σε αντίθεση με τις χαμηλότερες τιμές που διαμορφώνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».