ΠΑΣΟΚ: Θλιβερή η εικόνα του Πρωθυπουργού

Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2008 14:57
UPD:19:28

Γ. Παπακωνσταντίνου: Θλιβερή η εικόνα του Πρωθυπουργού

A- A A+

«Χθες, στη ΔΕΘ, ο κ. Καραμανλής έκανε μια ομιλία κενή περιεχομένου. Απέδειξε πως έχει πλέον χάσει τελείως την επαφή του με την πραγματικότητα στη χώρα μας. Σήμερα, έδειξε κάτι παραπάνω. Έδειξε ότι, είναι αδύναμος, δεν μπορεί να ηγηθεί αυτής της χώρας. Δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο Έλληνας πολίτης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πρόσθεσε τα εξής:

«Ήταν θλιβερή η σημερινή εικόνα του κ. Καραμανλή. Και είναι απορίας άξιο, γιατί ακριβώς ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια συνέντευξη Τύπου, θα μπορούσε να έχει δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Καραμανλής κάλυψε απολύτως τους υπουργούς του, που κατηγορούνται για κατάχρηση εξουσίας και για αθέμιτη επιρροή. Αποφάσισε πως και αυτός και η κυβέρνησή του θα βουλιάξουν όλοι μαζί.

Η χώρα, όμως, δεν μπορεί να βουλιάξει. Η χώρα χρειάζεται σχέδιο εξόδου από την κρίση που βιώνει ο Έλληνας πολίτης. Μια κρίση οικονομική, κοινωνική και θεσμική.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που έχει σχέδιο και βούληση για να βγάλει τη χώρα απ' την κρίση. Είναι δύναμη ευθύνης και φορέας αλλαγής. Στόχος μας είναι, να ξαναδώσουμε ελπίδα και αυτοπεποίθηση στους Έλληνες πολίτες και αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή