Ραγκούσης: Ο στόχος της αυτοδυναμίας συμβατός με το στόχο της συνεργασίας

«Η χώρα δεν κυβερνάται ../ Δεν πάει άλλο»
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 13:55
A- A A+

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η χώρα δεν κυβερνάται και δεν μπορεί άλλο ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τις πολιτικές και τα αδιέξοδα αυτής της κυβέρνησης. Ο κ. Καραμανλής μπορεί να κάνει όσους ανασχηματισμούς θέλει. Αλλά τη γνώμη των Ελλήνων πολιτών για την κυβέρνησή του δεν μπορεί να την αλλάξει πια».

Τα παραπάνω δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο οποίος αναφέρθηκε και στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Γ. Ραγκούσης: Ακυβέρνητη η χώρα

Γ. Ραγκούσης: Ακυβέρνητη η χώρα

«Χωρίς ίχνος αλαζονείας και έπαρσης, με σεβασμό για τις προοδευτικές δυνάμεις της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, πιστεύουμε βαθιά ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ, ο εφικτός στόχος, για αυτοδυναμία και νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές, είναι απολύτως συμβατός με το στόχο της συνεργασίας και των κοινών δράσεων, ώστε το συντομότερο δυνατό η χώρα να βγει από το αδιέξοδο, το συντομότερο δυνατό να ξανάρθει η ελπίδα στους Έλληνες πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης και κληθείς να σχολιάσει τις προτάσεις του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνου, είπε:

«Έχουμε τοποθετηθεί και θα έχουμε την ευκαιρία να τοποθετηθούμε πολλές φορές, γιατί το θέμα θα έχει εξέλιξη».

Όσο για την προσέγγισε μεταξύ ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ παρατήρησε πως «αυτά είναι σενάρια που τους αφορούν. Εμάς, μας αφορά το γεγονός ότι η χώρα είναι σε ένα πλήρες αδιέξοδο. Οι Έλληνες πολίτες είναι εξοργισμένοι με μία κατάσταση που δεν πάει άλλο».

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης προανήγγειλε νέα στοιχεία για το Βατοπέδιο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα αφορά την κορυφή της κυβέρνησης και είναι πολιτικό πρόβλημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή