Διεγράφη ο Σταύρος Δαϊλάκης

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 10:57
UPD:11:39
A- A A+

Εκτός Κοινονοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ετέθη με απόφαση του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο βουλευτής Δράμας, Σταύρος Δαϊλάκης.

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα. Nωρίτερα, ο κ. Καραμανλής είχε συνεργασία και με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά.

O κ. Στ. Δαϊλάκης

«Στις 10:15, σήμερα το πρωί 30 Σεπτεμβρίου 2008, έλαβα επιστολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή, με την οποία μου γνωρίζει ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας το Βουλευτή Δράμας κ. Σταύρο Δαϊλάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας.

Στην επιστολή του ο κ. Καραμανλής αναφέρει:

«Σας γνωρίζω ότι ο βουλευτής κ. Σταύρος Δαϊλάκης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και παρακαλώ για τις κατά τον κανονισμό της Βουλής από μέρους σας ενέργειες».

Αφορμή για τη διαγραφή του κ. Δαϊλάκη αποτέλεσε η επίθεση του βουλευτή κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570466.htm . Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια, ο κ. Δαϊλάκης ζήτησε την παραίτηση των κ.κ. Θ. Ρουσόπουλου και Γ. Αγγέλου (διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου), καθώς όπως υποστήριξε, δεν προστατεύουν τον Κώστα Καραμανλή.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο κ. Δαϊλάκης αναμένετο στη Βουλή, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα υποβάλει την παραίτησή του από τη βουλευτική του έδρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή