Στ. Δαϊλάκης: «Ο,τι θέλει το κόμμα»

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 12:31
UPD:12:49
A- A A+

«Είναι μια στιγμή που ειλικρινά δεν την περίμενα. Αυτό που είπα το είπα για το καλό του κόμματος και της κυβέρνησης», δήλωσε ο βουλευτής Δράμας, Σταύρος Δαϊλάκης, ο οποίος νωρίτερα ετέθη εκτός Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Πρωθυπουργού http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570491.htm .

«Ο Καραμανλής είναι ένα άλογο καλό που δεν πρέπει να βγαίνει δεύτερο. Από ένα κόμμα δωματίου, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Δράμας και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να κάνουμε κόμμα το ΠΑΣΟΚ».

Σταύρος Δαϊλάκης: «Ό,τι θέλει το κόμμα»

Aκούστε τις δηλώσεις του κ. Δαϊλάκη

Όπως είπε, «η ελληνική κοινωνία χρειάζεται τομές και πρακτικές που να λύνουν τα θέματα» και ζήτησε συγνώμη «γιατί η κυβέρνησή μου δεν έλυσε θέματα. Ήταν στο σημειωτόν».

Ο κ. Δαϊλάκης επανέλαβε τις αιχμές του κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος λέγοντας ότι «το περιβάλλον είναι αυτό που φταίει. Όταν βλέπεις ότι η αυλή θέλει σκάψιμο και καθάρισμα, το κάνεις...».

«Είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από τη Νέα Δημοκρατία, είμαι Καραμανλικότερος του Καραμανλή ... αλλά δεν θα μείνω άλαλος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ για το αν θα υποβάλει την παραίτησή του από τη βουλευτική του έδρα, είπε:

«Ο λαός της Δράμας μου λέει “μείνε, είσαι η φωνή μας”. Εγώ θα είμαι μέσα στο κόμμα. Ο,τι θέλει το κόμμα από μένα. Αυτήν τη στιγμή το κόμμα με έβγαλε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο,τι θέλει το κόμμα. Εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που θα φτάσει τη Ν.Δ. σε μία απειλή ανάσας. Ο,τι πει το κόμμα».

«Πάω να παραλάβω την απόλυσή μου. Αν φτάσει το κόμμα να ζητήσει από τον πιστό βουλευτή παραίτηση, θα το δούμε και αυτό. Εύχομαι ο Δαϊλάκης να είναι αυτός που θα βάλει μπροστά πάλι τη μηχανή της ΝΔ…. Εμείς στη Δράμα τα παντελόνια ξέρουμε γιατί τα φοράμε. Οι 152 είμαστε αυτή τη στιγμή σε μία αγωνία, γιατί μας έφτασε και μας προσπέρασε το ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε λίγο να διορθώσουμε τα πράγματα», κατέληξε ο βουλευτής Δράμας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή