Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ - Συγκοινωνίες

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008 15:11
UPD:16:15
A- A A+

Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ και των Συγκοινωνιών, με βασικό αίτημα να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η ΓΣΕΕ, «οι εργαζόμενοι στις Συγκοινωνίες εκτός των άλλων αντιμετωπίζουν και την απαγόρευση του δικαιώματος διαπραγμάτευσης και υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας έτους 2008».

«Οι εργαζόμενοι σε ΟΑ, ΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ΕΥΔΑΠ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ κ.λπ., θα δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των εκποιήσεων, απαιτώντας την ενίσχυση και ισχυροποίηση των επιχειρήσεων των ΔΕΚΟ καθώς και την άμεση υπογραφή ΣΣΕ», καταλήγει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Tη συμμετοχή της στην απεργία με τρίωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας, 10.00 – 13.00 αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ σε έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ.. Σε ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους σε δυναμική κινητοποίηση και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πλατείας Κλαυθμώνος και σε κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τοπικά Εργατικά Κέντρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή